Oud-leerlingenavond

Beste oud-leerling, beste (oud-)collega

Wat zijn we blij dat jij erbij zal zijn op onze oud-leerlingenavond “MIETZ, GRIETZ & EATZ”!
 

  • Wat kan je verwachten van deze avond?

In den beginne was er niets… of toch wel: een tiental enthousiaste collega’s, een verzameling verkleedkleren, heel wat prikkende pruiken en een doos briljante brillen. Avonden lang werd er geïmproviseerd en ontstonden er steeds meer bijzondere personages die elkaar ontmoetten. Er was aantrekking en afstoting, we hoorden wijze raad en prietpraat en stilaan viel de puzzel in elkaar:

“MIETZ EN GRIETZ” WAS GEBOREN!

Vorig schooljaar speelden we de voorstelling vier keer voor onze leerlingen en sympathisanten. Hun reacties waren zo hartverwarmend en ons enthousiasme zo groot dat we dit project nu heel graag met jullie, onze dierbare oud-leerlingen en -collega’s, willen delen.
 

  • Ik ben oud-leerling of (oud-)collega.

Je bent vanaf 18.00u welkom in GC Kadans waar je kan genieten van een frietje en een snack, onze theatervoorstelling “MIETZ EN GRIETZ” en een gezellig samenzijn achteraf. Voor jou en je oud-klasgenoten of Stellacollega’s kost dit totaalpakket slechts € 12.
 

  • Ik breng supporters zonder Stellaverleden mee.

Dat kan natuurlijk! Zij bestellen een ticket voor “MIETZ EN GRIETZ” aan € 10 (of € 5 onder de 18 jaar) en voor €7 extra eten ook zij gezellig frietjes mee. Dit moet je apart aanduiden in het inschrijvingsformulier onderaan. Voor hen kost deze avond dus € 17 (of € 12 onder de 18 jaar).

Maak je klaar voor een avondje heerlijke “feel-good” en Stellasentiment en bestel snel je tickets!
 

Inschrijven voor zaterdag 22 februari

...Ik betaal 12 euro per persoon ( inclusief frietje en snack tussen 18u en 19.30u ).

...Ik betaal 12 euro per persoon ( inclusief frietje en snack tussen 18u en 19.30u ).

...ik betaal 10 euro per persoon. Optie: ik eet tussen 18u en 19.30u graag frietjes en een snack mee en betaal hiervoor 7 euro. Ik schrijf me hieronder voor in.

...ik ben jonger dan 18 jaar en betaal 5 euro per persoon. Optie: ik eet tussen 18u en 19.30u graag frietjes en een snack mee en betaal hiervoor 7 euro. Ik schrijf me hieronder voor in.

({aantal_leerlingen}*12) + ({aantal_collegas}*12)+ ({aantal_externe_supporters}*10)+ ({aantal_jongeren}*5)+ ({eatz_frietje}*7)

Extra Informatie

  • Een samenvatting met je gegevens, het bedrag en rekeningnummer wordt naar je e-mailadres gestuurd.
  • Hou eventueel je ongewenste mail in de gaten.
  • De plaatsen zijn ongenummerd.
     
  • Om te kunnen genieten van je frietje + snack kom je best op tijd. Om 19.30u sluit de kraam onherroepelijk.

Bevestiging