Informatie voor je studiekeuze na de eerste graad

Beste leerling, beste ouder

Jullie staan voor een hele belangrijke studiekeuze, misschien wel de belangrijkste van je leven! Volgend schooljaar start je namelijk in een studiedomein met een bepaalde finaliteit, en moet je daarin de juiste studierichting kiezen. We begrijpen dat deze termen op dit moment nog Chinees voor je lijken. Met onze online infocampagne willen we jou op een eenvoudige en duidelijke manier informeren over al deze nieuwe begrippen en hoe ze in Stella Matutina worden ingevuld.

Vooral in onze infobrochure ‘Van de eerste naar de tweede graad’ staat alles heel duidelijk uitgelegd, met concrete info over de inhoud van onze verschillende studierichtingen en antwoorden op vragen die nu al bij jou leven.

Half maart krijgen vele jongeren uit het 2e jaar secundair onderwijs deze brochure thuis bezorgd. Maar om redenen van privacy hebben we lang niet van iedereen de adresgegevens. Welnu, als ook jij onze infobrochure over onze tweede graad nog graag op papier ontvangt, dan kan dat! Stuur een mailtje met als onderwerp "infobrochure tweede graad" naar info@stella-matutina.be. Vermeld in je bericht zeker je naam en adres, en we sturen zo snel mogelijk de brochure op!

Ben je nu al benieuwd naar wat Stella Matutina te bieden heeft na de eerste graad? Bekijk dan zeker deze filmpjes!

Wat na 2A?

Wat na 2B?

Info- en inschrijvingsdag op zaterdag 24 april 2021

Wij hopen dat we je dan hier op school kunnen verwelkomen voor een kennismaking en een informatief gesprek, voor een korte rondleiding op de school of voor een inschrijving. Via deze pagina op onze website houden we je op de hoogte hoe we dit corona-proof en volgens alle geldende regels gaan organiseren.

Als je je zoon/dochter vanaf 24 april wenst in te schrijven, klik dan hier