Infoavond secundair onderwijs voor 12-jarigen en hun ouders

Beste leerling, beste ouder

We nodigen jullie van harte uit op onze infoavond op

Dinsdag 16 maart 2021 om 19.30u

Jammer genoeg niet op school...

Het liefste hadden we jullie natuurlijk bij ons op school uitgenodigd, maar corona besliste daar anders over. Toch beloven we u een interessant online alternatief. Hou deze avond dus zeker vrij!

Begin maart vindt u hier en op de sociale media van onze school alle concrete info om deel te nemen aan deze infoavond. 

Wat mag je verwachten?

Tijdens de infoavond stellen we jou en je ouders heel graag ons eerste jaar A voor: een basisjaar waarin we onze leerlingen laten proeven van zoveel mogelijk vakken en op ontdekking laten gaan naar hun verschillende talenten. We informeren je over onze niveaugroepen Frans en wiskunde en tonen je al een glimp van de interessante workshops die we in het eerste jaar aanbieden.

Ook ons eerste jaar B met extra ondersteuning, kleine klasgroepen en een praktijkgerichte aanpak komt uitgebreid aan bod.

We lichten graag de structuur van het secundair onderwijs toe en hoe onze studierichtingen daarin passen. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Heel graag tot dan!

 

Onze infobrochure

Door de wet op de privacy hebben we van heel wat 12-jarigen geen adresgegevens gekregen van de lagere scholen. Ontvangt u de infobrochure over onze eerste graad toch graag op papier? Dat kan! Stuur een mail met als onderwerp "infobrochure eerste graad" naar info@stella-matutina.be. Vermeld in het bericht zeker uw naam en adres. We sturen u dan zo snel mogelijk de brochure op!