Inschrijvingen

Aanmelden en inschrijven voor 1A en 1B - NIEUW!

Welke stappen moet je zetten om aan te melden en in te schrijven?

  • Stap 1 = je meldt digitaal aan tussen 27 maart en 21 april 2023

In de periode van 27 maart t/m 21 april 2023, meld je je HIER aan voor de school of scholen van jouw voorkeur. 

  • Stap 2 = je ontvangt ten laatste op 15 mei 2023 een inschrijvingsticket

De aanmelding is niet voldoende om ingeschreven te zijn. Uiterlijk op 15 mei krijg je een inschrijvingsticket toegestuurd waarmee je op de school kan inschrijven. 

  • Stap 3 = je schrijft tussen 16 mei en 12 juni 2023 in op de school (met het ticket)

Vanaf 16 mei t/m 12 juni 2023 kun je het ticket ‘verzilveren’ op de school en dus effectief inschrijven. Na 12 juni vervalt je voorrang op basis van dit ticket.

Wie zich niet aanmeldde en dus geen inschrijvingsticket heeft, kan zich vanaf 16 mei 2022 aanbieden op de school voor een inschrijving. Deze inschrijving zal enkel kunnen doorgaan als er nog plaatsen beschikbaar zijn op de school. Als de capaciteit bereikt is, komt de aanmelder op een wachtlijst te staan. Voor onze school is de volgende capaciteit bepaald: 88 leerlingen voor 1A en 12 leerlingen voor 1B.

We informeren je tijdig over de inschrijvingsmogelijkheden op onze school.

Ben ik zeker van een plaats in mijn school naar keuze?

Het systeem geeft eerst plaats aan broers en zussen van de huidige leerlingen van een school, vervolgens aan kinderen van personeelsleden en dan aan de overige aanmelders op basis van hun voorkeur. Enkel wanneer de capaciteit overschreden zou worden, zal het systeem willekeurig bepalen welke leerlingen hun eerste keuze krijgen en welke een tweede of derde keuze. 

Zoek je meer info over de aanmeldprocedure of heb je hulp nodig bij de aanmelding?

Meer info vind je op deze website.

Veel succes en graag tot binnenkort!

Aanmelden en inschrijven voor een ander leerjaar?

Aanmeldingen voor alle andere leerjaren kunnen vanaf zaterdag 22 april 2023. Deze inschrijving is voorlopig nog niet gerealiseerd. U krijgt wel zo snel als mogelijk bevestiging van de definitieve inschrijving. Voor sommige leerjaren kan dit wel pas nadat onze eigen leerlingen hun keuze hebben gemaakt voor volgend schooljaar (uiterlijk 6 juli 2023).

Onze infomomenten voor het schooljaar 2023 - 2024: