Inschrijvingen

Voorinschrijvingen 1e jaren A en B

Na het infomoment van 16 maart 2021 kan je via deze link al aangeven dat je zoon of dochter graag zou starten op onze school. Je mag hierbij de blauwe waarschuwingen negeren.

Op 24 april 2021 worden de voorinschrijvingen dan omgezet in effectieve inschrijvingen. Op dat moment zullen we alle kandidaten via mail contacteren. We informeren je dan over enkele praktische zaken die nog nodig zijn om de inschrijving af te ronden. Een inschrijving is immers pas helemaal definitief na het ondertekenen van het schoolreglement.

We hopen natuurlijk dat je binnenkort ook echt kennis kan maken met onze school. Van zodra dat weer toegelaten is, zullen we jou hierover uiteraard ook contacteren.

Voor het eerste leerjaar A leggen we voor het schooljaar 2021-2022 een maximale capaciteit vast van 110 leerlingen; voor 1B is dat 24 leerlingen. In de voorbije jaren bleek deze capaciteit ruim voldoende om iedereen een plaats te geven. Mocht het nodig zijn, dan kan deze ook nog opgetrokken worden.

Inschrijvingen vanaf het 2e jaar

Aanmeldingen vanaf het tweede jaar kunnen vanaf zaterdag 24 april 2021 (info- en inschrijvingsdag) via deze link. De inschrijving is dan voorlopig nog niet gerealiseerd. Jullie krijgen wel zo snel als mogelijk bevestiging van de definitieve inschrijving.

Meer informatie hierover?

Je kan de school steeds bereiken op het nummer 03.669.62.63 en dit op schooldagen tussen 8u en 17u, of via mail: secretariaat@stella-matutina.be.